Cum am devenit organizator de evenimente


Se apropie cu pași repezi aniversarea a 3 ani de căsnicie a părinților mei și îmi doresc să îi surprind cu ceva de care să își amintească pentru tot restul vieții. Îmi amintesc și acum de ziua nunții lor și de emoțiile puternice ce le-am trăit atunci. Cât de tulburător poate fi ca la un pas de camera ta să se desfășoare pregătirea mirelui și a miresei, cu voie bună și muzică populară, iar tu să fi pironit la pat, așteptând ca ziua să treacă cât mai repede. Nu cred că am să uit vreodată ziua aceea. A fost emoționant, a fost dureros. Anii au trecut însă, eu sunt mult mai bine și îmi doresc să le fac părinților mei drept cadou aniversar o mare surpriză. Merită!

Știți vorba aceea: câte bordeie, atâtea obiceie. Așteptările fiindu-mi mari de la acest eveniment frumos, mi-am dorit să găsesc ceva cu totul și cu totul deosebit. Tatăl meu provenind dintr-o zonă montană, m-am gândit la o cazare Poiana Brașov. Am ales Hotel Boutique Poiana Brașov. Așezat într-o senzațională oază din împărăția munților, Hotel Royal este locul ideal pentru a petrece câteva zile în scopul relaxării, organizării de evenimente, sau pur și simplu pentru a evada puțin din lumea aglomerată în care cu toții ne ducem zilele. Acest loc minunat este situat în apropierea Lacului Miorița, cu vedere spre pârtia de ski și oferă excelente condiții de cazare, precum și activități diversificate: călărie, ciclism, drumeții, darts, biliard, ski sau saună. De asemenea, în incinta hotelului există o sală de jocuri și un spațiu destinat copiilor, unde aceștia se pot zbengui în voie, fiind în deplină siguranță.

Zis și făcut. E timpul să ne organizăm. Primul pas este acela de a mă asigura că ai mei nu sunt acasă în momentul în care iau legătura cu recepția hotelului. Super! Bifat. Contactez recepția hotelului și punem la punct planul de acțiune. Întrucât salonul evenimente Brașov va fi ocupat în perioada aleasă de mine, țesem o alternativă ce mă încântă mult mai mult. Camera în care părinții mei vor sta vreau să fie un apartament modern, în care ei să se simtă aidoma unui împărat și o împărăteasă. Din fericire acesta este disponibil, astfel că trecem la detalii. Pe pat îmi doresc să fie așezată o inimă mare, formată din petale de trandafiri albi. În centrul inimii vreau să fie scris cu crenguțe de brad: VĂ IUBESC, DRAGI PĂRINȚI. Drumul pe care ai mei îl vor face de la Recepție până la cameră vreau să fie scăldat în lumină, asigurându-mă că părinții vor ajunge la hotel la lăsarea serii. De aceea, stabilesc cu reprezentanții hotelului să punem de o parte și de alta a traseului lor candele roșii și albe parfumate, simbol al dragostei și al unității.

Rezolvând camera, e timpul să trecem la servirea mesei. Sunt dispus să plătesc oricât pentru a-l aduce pe chef Cătălin Scărlătescu. Ai mei îl adoră și sunt sigur că atunci când îl vor vedea, vor rămâne muți de uimire. Cei de la hotel îmi fac legătura cu simpaticul bucătar chef și împreună stabilim cu ce preparate îi vom delecta pe părinții mei. Va ieși ceva senzațional!

Mergând mai departe cu organizarea, ajungem la activități. Mamei mele întotdeauna i-au plăcut caii. Din păcate nu a avut șansa niciodată să călărească. Echitația fiind una dintre activitățile posibile oferite de hotel, va fi cu siguranță o surpriză de proporții pentru ai mei. Ce poate fi mai frumos într-o zi răcoroasă de toamnă decât să călărești alături de partenerul tău de viață și să te bucuri de natură, de aerul tare de munte și de liniște? Va fi o experiență minunată și abia aștept să îmi povestească cum s-au simțit.

După ce se vor întoarce de la călărie, la hotel îi va aștepta o masă tradițională, pregătită cu bun gust și drag. Vreau să îi surprind pe ai mei și aici. Nu scapă așa ușor. Vreau să le fac o mare surpriză și să o invit să cânte pe doamna Viorica Macovei. După momentele de joc și voie bună, părinții mei se vor bucura de relaxare la saună, ziua încheindu-se pe terasa hotelului, acolo unde vor admira un frumos foc de artificii special conceput pentru ei. O lansare pentru fiecare zi de când s-au cunoscut.

Ultima zi va fi dedicată drumețiilor. Un ghid montan și un fotograf profesionist vor veni la hotel și îi vor conduce pe părinții mei într-o drumetie de vis, pe Vârful Postăvaru. Vreau să vorbesc cu ghidul ca pe traseu, din loc în loc, să pună diverse fotografii cu părinții mei de când s-au cunoscut și până în prezent. Momentul final al acestei aniversări va fi atunci când ai mei vor ajunge în vârful muntelui. Acolo eu îi voi aștepta și le voi înmâna un buchet mare de flori, împreună cu toată dragostea și prețuirea mea.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019.

2 thoughts on “Cum am devenit organizator de evenimente

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Turisti incapatanati

Nu iti amintesti anii, doar calatoriile

Darius Ghiță

“Be your best version!”

Cabinet Individual de Psihologie "Ciucu Alexandra-Elena"

Evaluare si consiliere psihologica si experientiala a copilului, adultului, cuplului si a familiei

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

~ MAINE E PENTRU TOTDEAUNA ~

~ Roxana Ologeanu ~

oliviamartagaidos.wordpress.com

Am plecat după poezie

Șoapte în amurg

Șoaptele sufletului meu

Fericirea dintr-o clipă

„Pământul n-are margini, nici cerurile prag” (Vasile Voiculescu)

Valentin Mihailescu

E greu ,dar greul trece

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

Puf de păpădie

Îmi lipsești la fiecare bătaie a inimii, la fiecare clipire, în fiecare secundă și în fiecare moment al zilei!

Breath of heaven

Respiră un gând, o poezie, un sentiment...poartă-le cu tine, fă o tendință din frumosul interior.

mysoul244

"there's a hole in my soul / you can see it in my face / it's a real big place"

RADIO PROPAGANDA

"Dacă pentru a trăi trebuie să te târăști, ridică-te și mori" - Jim Morrison

Turisti incapatanati

Nu iti amintesti anii, doar calatoriile

Darius Ghiță

“Be your best version!”

Cabinet Individual de Psihologie "Ciucu Alexandra-Elena"

Evaluare si consiliere psihologica si experientiala a copilului, adultului, cuplului si a familiei

Crâmpeie de suflet

Citește ceea ce-ți bucură sufletul!

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

~ MAINE E PENTRU TOTDEAUNA ~

~ Roxana Ologeanu ~

oliviamartagaidos.wordpress.com

Am plecat după poezie

Șoapte în amurg

Șoaptele sufletului meu

Fericirea dintr-o clipă

„Pământul n-are margini, nici cerurile prag” (Vasile Voiculescu)

Valentin Mihailescu

E greu ,dar greul trece

MUST READ magazine

Un nou orizont, o altă viaţă!

%d bloggers like this: