Plăcerea cafelei și frumusețea varietății – ritualul unei zile perfecte!


Cafeaua. Această licoare neagră ca abanosul și amăruie, capabilă să te ducă cu gândul spre cele mai exotice locuri pe pământ. Atunci când o miroși să închizi ochii și să te imaginezi în Brazilia, plimbându-te printre cele mai mari plantații de cafea din lume. Să asiști la transformarea neînsemnatelor bobițe într-o pudră cafenie și fină ca mătasea ce va fi ambalată cu grijă în cutii și trimisă pe întreg mapamondul.

Niciodată nu am fost curios să gust o cafea făcută din boabe proaspăt măcinate, și în general, să mă delectez cu acest tip de băutură. Astăzi, chiar de mi-aș dori, sănătatea nu îmi permite să am o astfel de experiență. Totuși sunt fascinat de mirosul cafelei. De fiecare dată când trec pe lângă un Coffee to Go sau când ai mei primesc un pachet de cafea cu diverse ocazii, îmi place să mă delectez astfel.

Simplă sau aromată, să bei o cafea e o experiență minunată (cred)

Dacă ar fi să îmi imaginez un ritual al unei dimineți perfecte, o dimineață în care cafeaua să fie inclusă, aceasta ar începe asa: primul lucru pe care l-aș face după ce mă trezesc ar fi să alerg prin parc. Îmi face o deosebită plăcere să iau contact cu natura dimineața. E răcoare, e liniște și simt cum organismul îmi vibrează de o energie frumoasă. După acest antrenament fizic, mi-aș servi cafeaua. Alături de un croissant cu unt proaspăt scos din cuptor. Din toată varietatea de cafele, aș alege-o pe cea compusă din boabe proaspete. Pentru a-mi duce visul brazilian până la capăt, aș alege Brasil Cerrado. Boabele le râșnesc la espressorul automat Philips și uite asa voi avea parte de o cafea pe cinste. Mie îmi place să personalizez cănile, de aceea aș servi o astfel de cafea într-o ceașcă verde-neon, eventual care să aiba pe ea desenat un logo al unui producător de cafea, cum ar fi Tchibo (îmi place logo-ul). Cafeaua mi-ar plăcea s-o beau cu spumă de lapte fină cu LatteGo .

Espressor Philips. Calitate olandeză

Cei de la magazin online magNET.ro vin cu o serie de espressoare pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile bine făcute, astfel că dacă ar fi să îi aleg pe ei pentru calitate, aș face-o fără nici un semn de îndoială. Cu o experiență de peste 13 ani ca importator și distribuitor în segmentul de piață ocupat de produse ce presupun atenție, design deosebit, calitate și raport calitate-preț care să vină în avantajul clientului, magNET.ro oferă celor pasionați de cafea șansa de a savura o cafea cu adevărat bună.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2019.

Advertisements

2 Comments on “Plăcerea cafelei și frumusețea varietății – ritualul unei zile perfecte!

  1. Am fost un mare consumator de cafele, însă datorită faptului ca această băutură este foarte acidă, iar băută mult timp și cantitate mare, nu se poate sa nu facă si rau organismului, pe lângă ca te agită și te face mai nervos decât ești..
    Asa că am lasat-o mai moale, dar chiar și in dimineața asta am fost servit cu o “capsulă” de lavazza, care binenteles ca n-am ratat-o..

    Baftă cu provocarea SuperBlog !!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inima Din Cuvinte

Cuvintele unesc și despart inimi

AnaMaria

Un inceput...

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

heart beat

Action precedes motivation.

Flavor Smasher

The ultimate place for smashing flavors

Blogu' lu' Ioan

textealesculese

ROMANIA MEA DRAGA

Sa ne cunoastem tara.

joypassiondesire

No matter what you have been through, you can feel better again

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: