Ce este adevărul? Fragment din “Pierdut și regăsit în călătoria inimii”


Bun găsit, dragi prieteni! Am deosebita plăcere să vă anunț că începând de ieri sunt autor cu acte în regulă. De astăzi încep promovarea cărții mele. Doamne ajută! Să vă fie ziua frumoasă!

Adevărul este mângâierea duioasă a mamei, ce își lasă copilul noaptea în grija îngerilor, știind că a doua zi acesta se va trezi fericit, gingaș ca un fluturaș și va bucura sufletele tuturor celor care îl iubesc.

Adevărul este picătura de ploaie ce face ca iarba să crească și florile să înmugurească. Din nou și din nou, ca într-n dans necontenit al naturii.

Adevărul este dorul pe care oamenii îl poartă în sufletele lor.

Adevărul este viața însăși, cu ale ei poteci numai de Dumnezeu știute.Fiecare om se naște cu un scop, cu o menire. Pe mine experiențele de viață trăite m-au învățat că tot ceea ce reprezint se reduce la ideea de a fi un simplu călător care primește neîncetat lumină de la Dumnezeu și are menirea să o împrăștie pe pământ, aducând oamenilor un strop de bucurie. De multe ori m-am întrebat dacă această idee reprezintă un joc al minții sau e ceva mai presus decât asta, însă prin rugăciune mi-am dat seama că tot cercetănd nu fac nimic altceva decât să primesc și mai multe întrebări, întrebări ale căror răspuns duc la același rezultat.

Adevărul poate fi asemuit cu o cetate de nezdruncinat așezată pe o colină înaltă înconjurată de mare. Deși valurile nedreptății lumii acesteia o lovesc neîncetat, cetatea va fi imposibil de penetrat deoarece ea este construită din însuși cuvântul Dumnezeului celui Viu.

Viața poate fi asemuită cu un munte, ale căror urcușuri, coborâșuri, cascade sau canioane ne par imposibil de trecut, dar dacă stăruim, vom izbândi. Suntem capabili să ne croim drum pe oriunde dacă avem credință tare și nu ne îndoim. Căci a spus Mântuitorul: „ Priviți cum cresc crinii: ei nu torc și nici nu țes. Și zic vouă că nici Solomon, în toată mărirea lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din aceștia”. (Luca 12, 27)

Advertisements

6 Comments on “Ce este adevărul? Fragment din “Pierdut și regăsit în călătoria inimii”

  1. Doamne ajuta! Ma bucur si va felicit.Eu am sa o cumpar daca imi dati detalii in legatura cu comercializarea ei.Cu mult drag va doresc o zi minunata asa cum va este sufletul.Mai mult daca doriti, eu o pot distribui si pe retelele mele de socializare daca imi trimiteti o poza cu coperta si link-ul ei.

    Like

    • Multumesc din suflet! Doamne ajuta! Cu siguranta. Va voi tine la curent. Acum cartea imi intra in faza de concepere: machetare, legare, coperta, corectare si ce mai are editura de facut. Cand va fi gata va voi trimite poza cu coperta. Pana atunci,daca doriti imi puteti distribui fragmentele, sa le citeasca cat mai multa lume. Am nevoie de o promovare masiva. Si ieri, la dialogul despre cartea “Supravietuitorii” in mod normal trebuia sa scriu la final o statistica despre drama prin care am trecut, dar n-am putut. E un subiect extrem de dureros, astfel ca voi lasa sa imi fie citite gandurile din carte. Sa aveti o zi binecuvantanta!

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inima Din Cuvinte

Cuvintele unesc și despart inimi

AnaMaria

Un inceput...

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

heart beat

Action precedes motivation.

Flavor Smasher

The ultimate place for smashing flavors

Blogu' lu' Ioan

textealesculese

ROMANIA MEA DRAGA

Sa ne cunoastem tara.

joypassiondesire

No matter what you have been through, you can feel better again

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: