Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin


Vine toamna, bine-mi pare, cu ce să mă îmbrac eu oare?

Cei de la Answear vin să ne prezinte câteva idei interesante despre tendințele sezonului de toamnă. Trebuie să recunosc faptul că nu am auzit de acest magazin până acum, dar citind câte ceva despre el și studiind produsele prezentate pe site, pot spune că mi-a fost stârnit interesul pentru câteva produse.

Ce îmi place să port în general toamna

Pentru mine nici o toamnă nu are farmec dacă nu port pulovere de lână. Pur și simplu le ador! Merg cu orice ținută și în orice împrejurare, mai puțin desigur în cadrul unor evenimente festive.

De asemenea, sunt fan înfocat al culorilor intense când vine vorba de tricouri și bluze. Consider că aceste culori îmi scot în evidență personalitatea. Anul acesta înțeleg că se poartă galbenul, orange-ul neon, rozul și roșu. N-aș avea curaj să port roz niciodată. Însă celelalte culori îmi plac mult.

Mă declar fan al jeansilor bărbătești. Cred că nu e bărbat pe fața pământului care să nu-i aprecieze. Stau super pe picioare, dau o senzație minunată pe piele, exceptând zilele când temperaturile sunt scăzute și ai impresia că ai intrat în congelator (brrr). Materialul favorit pentru jeans este denim, urmat de slim-fit.

Când vine vorba de ceea ce se pune peste bluză/pulover, trebuie să recunosc că nu sunt fan al paltoanelor. Consider că nu am vârsta potrivită pentru ele. Am impresia că mă îmbătrânesc cu vreo zece ani.

Ce detest în modă

În primul rând nu suport jeanșii tăiați foarte tare. Acei blugi care îți scot în evidență aproape tot piciorul. Mi se par dezgustători. Mai ales pentru fete.

Apoi nu îmi surâde ideea de a nu purta șosete. Sincer, n-am înțeles moda aceasta. O fi pentru o aerisire mai bună a picioarelor, dar eu cel puțin n-aș suporta să îmi transpire tălpile în adidași/pantofi.

Alte două trenduri ce nu îmi plac se referă la moda feminină. În primul rând, puloverele supradimensionate. Nu înțeleg care e rostul lor și de ce se nu se optează pentru clasic. Ce scot aceste pulovere în evidență? În al doilea rând, gențile. De ce iubesc unele fete să poarte genți uriașe, în care ai putea să pui, exagerând puțin, tot ce ai prin casă? Nu mă duce capul.

Cam acestea ar fi observațiile mele legate de trendul meu favorit vs trendul pe care nu îl apreciez. Consider că fiecare dintre noi suntem liberi să ne îmbrăcăm / încălțăm / accesorizăm cu ce ne dorim și cu ce ne pune în valoare frumusețea și personalitatea, dar totuși să existe un minim prag de decență.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2019.

Advertisements

7 Comments on “Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin

  1. Pingback: Proba 1. Trendul vostru favorit vs. cel pe care-l apreciați cel mai puțin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inima Din Cuvinte

Cuvintele unesc și despart inimi

AnaMaria

Un inceput...

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

heart beat

Action precedes motivation.

Flavor Smasher

The ultimate place for smashing flavors

Blogu' lu' Ioan

textealesculese

ROMANIA MEA DRAGA

Sa ne cunoastem tara.

joypassiondesire

No matter what you have been through, you can feel better again

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: