Cum alegem locul ideal pentru camping?


Alege înțelept și cu grijă. În primul rând, acesta este un proces care necesită timp. Asigură cel puțin 15 minute pentru o cercetare în amănunt a împrejurimilor. O zonă propice pentru amplasarea cortului ar fi una mai înaltă. și cât se poate de plată, așa încât să nu ne trezim peste noapte că ne dăm de-a rostogolul. De asemenea, locul ales trebuie obligatoriu sa fie aflat in preajma unei surse de apă.

Astfel, la o altitudine mai ridicată este posibil să ne confruntăm cu vânt, dar acesta are și beneficii. Cred că v-ați săturat de invazia insectelor în cortul personal! La un nivel mai inalt vântul risipește insectele, înlătură condensul din cort, de care noi, montaniarzii suferim des, însă cel mai important este că un loc de campare situat mai sus mai întâlnește primul răsăritul. Ce poate fi mai plăcut decât să te trezești cu razele sorelui care să îți mângâie obrazul și să te încălzească ușor la prima oră a dimineții?

Adună un strat de iarbă sub cort. Alege să dormi regește și pune sub cort înainte să îl montezi, un strat de iarbă, care are rol atât izolator, cât și acela de a ne da un confort mai bun.

Scutură rucsacul înainte să îl bagi înăuntru. Unul, poate dintre cele mai banale sfaturi, dar super eficient în caz de surprize, e să te trezești cu diverse drăguțe insecte pe tine. Niciodată nu poți fi sigur, astfel că mai bine previi decât să o pățești.

Voi cum vă alegeți locul ideal pentru campare? De ce experiențe neașteptate ați avut parte pe munte?

Advertisements

3 Comments on “Cum alegem locul ideal pentru camping?

  1. Felicitari.Interesante sfaturi.Cred ca este o experiența frumoasa și vacanta la cort în camping dar eu nu am astfel de experiențe.Cazarea am ales-o doar la hotel iar mai nou inchiriem casa / apartament cu bucatarie pe unde ne ducem.Avem un regim de viata mai diferit si prefer sa gatesc eu.Nu imi pierd timpul in vacanta in bucatarie dar o ciorba si o fiertura pe langa salate tot fac.Va doresc o zi minunata si o saptamana cu spor in toate!

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: