Rugăciunea dimineții


Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, îți mulțumesc din smerita mea inimă că îmi dăruiești din mila Ta cea mare încă o dată bucuria de a vedea răsăritul. Îți mulțumesc pentru că acum, în tainicul ceas al dimineții, ai trimis mângâierea Ta asupra sufletului meu greu încercat de atâtea și atâtea ori. Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat lacrimi să plâng. Astăzi lacrimile nu mai înseamnă durere, ci bucurie și dragoste desăvârșită.

Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat ochi să văd frumusețea creației Tale. Oriunde privesc, Te găsesc. În adierea blândă a vântului, în smaraldul ierbii, în roua mai strălucitoare decât cel mai prețios diamant, în glasul binecuvântat al păsărilor, în culorile fluturașilor jucăuși, în ochii nevinovați ai copiilor, in albastrul infinit și profund al cerului.

Cu inima învăluită în raze de iertare și dor, cu lacrimi de fericire și de bucurie a unui nou început, cu iubire nemăsurată, cu recunoștintă mai presus de cuvinte, îți mulțumesc, Doamne Iisuse, pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce sunt.

Doamne, dăruiește-mi înțelepciune pentru a putea împlini voia Ta cea mare și ai grijă de toți copiii Tăi. Nu-i lăsa să se piardă în întuneric. Dăruiește-le raza de speranță de care au nevoie și readu-i pe drumul cel drept, așa încât cu glas frumos și binecuvântat să îți cânte Aliluia.

Amin

Advertisements

4 Comments on “Rugăciunea dimineții

 1. Cât de frumos să-l poți vedea, simtii si regăsi pe Dumnezeu în tot ce te înconjoară, apoi dacă îți mai drepți și gândul și ruga spre El, Binecuvantarile lui nu se vor lăsa așteptate..
  Zile Binecuvantate îți Doresc !!!

  Liked by 1 person

  • Multumesc mult, Stefan, pentru gandul frumos! Asa este. Cand ochii se deschid cu adevarat, tot ceea ce e in jurul tau se transforma in cea mai frumoasa poveste din lume. Singura poveste unde cuvantul nu se citeste ci se traieste.
   Sa ai o zi magica! Doamne ajuta!

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: