Cel mai frumos gând


Un cuvânt drag, spus din inimă, are puterea de a schimba o viață. Are puterea de a readuce lumina acolo unde domnește întunericul și biruința acolo unde se dau bătălii grele. Un gând frumos și cald împodobește sufletul în straie curate de iertare și bucurie și face ca întreaga ființă să simtă că renaște. Un cuvânt frumos mângâie, alină, binecuvintează.

Oare care ar putea fi cel mai frumos gând din lume? Să fie “iartă-mă?” “Mulțumesc?” sau “Te iubesc”? Toate aceste expresii au o putere neasemuită atunci când sunt rostite, dar totuși există ceva mai presus decât toate acestea: “Doamne ajută!”

De fiecare dată când prietenii mei îmi spun Doamne ajută, simt o bucurie și o liniște care nu se poate descrie în cuvinte. Furtunile grele de pe cerul sufletului meu sunt alungate pe loc și soarele cel drag răsare iarăși, parcă mai splendid ca niciodată, scăldând întreaga-mi ființă în lumină caldă și binefăcătoare.

De fiecare dată când aud această expresie mă simt mai aproape de bunul Dumnezeu. Uneori acest gând mă copleșește atât de tare încât plâng. Atât de multe lacrimi am vărsat în această viață! Atât de multe doruri am purtat în inima mea! Acum, când mi-am gasit iertarea și pacea, când am înțeles menirea mea pe lume, puterea lui Doamne ajută este pur și simplu fascinantă. Lanțurile durerii și ale deznădejdii cu care adeseori am fost legat s-au topit. În locul lor, raze de soare îmi încălzesc sufletul și îmi transformă ființa într-o grădină în care cresc cele mai frumoase flori din lume: mila, pacea, credința, iertarea, prietenia, dragostea, adevărul și speranța.

Dragii mei prieteni, vă mulțumesc din tot sufletul pentru fiecare gând frumos pe care mi l-ați spus în astă viață! Iată, fiecare dintre ele mi-a cuprins sufletul și mi-a adus mult așteptata regăsire. Vă mulțumesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inima Din Cuvinte

Cuvintele unesc și despart inimi

AnaMaria

Un inceput...

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

heart beat

Action precedes motivation.

Flavor Smasher

The ultimate place for smashing flavors

Blogu' lu' Ioan

textealesculese

ROMANIA MEA DRAGA

Sa ne cunoastem tara.

joypassiondesire

No matter what you have been through, you can feel better again

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: