Star Maker, o aplicație poznașă


Atunci când am creat pagina dedicată poznelor, vă spun sincer că mai mult m-am gândit la peripețiile altora. Eu am fost un copil mai mult decât cuminte și nu mă prea pot „lăuda” cu boacăne. Totuși, în ultimii ani le cam comit. Prietenii știu de ce.

După X Factor, pasiunea de a cânta mi-a rămas întipărită în suflet. Nu am nici o problemă să fredonez pe stradă sau acasă. Muzica mă liniștește, mă face să mă simt bine. Să și cânt, e cu atât mai frumos.

Zilele trecute, o prietenă de familie mi-a recomandat să descarc în telefon o aplicație tip karaoke, numită Star Maker. Această aplicație este realizată de către echipa de la American Idol. De fapt, mulți pasionați de muzică aflați în top au participat la acest concurs de talente. Sunt foarte buni. M-am înscris și eu, zicându-mi că n-am nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Într-adevăr, a fost dragoste la prima vedere. Indiferent de cânt solo sau în duet, pasiunea pentru muzică, curiozitatea, posiblitatea de a cunoaște lume de pe întreg mapamondul, toatea acestea m-au ținut în prima seară cu telefonul în mână mult și bine. Ceea ce știu că nu e deloc ok, dar…..dar.

Fapta comisă n-a rămas nepedepsită. Cum altfel, când la 4 dimineața eu cântam în duet Celine Dion- Alone? :))) . Vă las pe voi să trageți concluzia. Cum îi vorba in folclor, vai di capu’ meu a fi. Având în vedere situația mea medicală și programul strict pe care îl am de respectat zilnic, orice poznă de acest fel duce la nuielușă. Aș putea eu să nu le dau dreptate amicilor mei? Mi-am dat seama că am comis-o bine și m-am cumințit. M-am mai cumințit.

Până la viitoarea năzbâtie. Am de recuperat ce n-am făcut în copilărie :)). Glumesc. Adevărul e că dacă nu acum mai facem câte o trăznaie de care să ne amintim cu bucurie și voie bună peste ani, atunci când?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Oglinda sufletului meu

Despre ceea ce sunt, simt și trăiesc...

Universul astral

"Dubito, ergo cogito, cogito ergo sum."_ René Descartes

Hotels. Holiday

Best hotels and best price. Holiaday and trips

%d blogeri au apreciat asta: