Star Maker, o aplicație poznașă


Atunci când am creat pagina dedicată poznelor, vă spun sincer că mai mult m-am gândit la peripețiile altora. Eu am fost un copil mai mult decât cuminte și nu mă prea pot “lăuda” cu boacăne. Totuși, în ultimii ani le cam comit. Prietenii știu de ce.

După X Factor, pasiunea de a cânta mi-a rămas întipărită în suflet. Nu am nici o problemă să fredonez pe stradă sau acasă. Muzica mă liniștește, mă face să mă simt bine. Să și cânt, e cu atât mai frumos.

Zilele trecute, o prietenă de familie mi-a recomandat să descarc în telefon o aplicație tip karaoke, numită Star Maker. Această aplicație este realizată de către echipa de la American Idol. De fapt, mulți pasionați de muzică aflați în top au participat la acest concurs de talente. Sunt foarte buni. M-am înscris și eu, zicându-mi că n-am nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Într-adevăr, a fost dragoste la prima vedere. Indiferent de cânt solo sau în duet, pasiunea pentru muzică, curiozitatea, posiblitatea de a cunoaște lume de pe întreg mapamondul, toatea acestea m-au ținut în prima seară cu telefonul în mână mult și bine. Ceea ce știu că nu e deloc ok, dar…..dar.

Fapta comisă n-a rămas nepedepsită. Cum altfel, când la 4 dimineața eu cântam în duet Celine Dion- Alone? :))) . Vă las pe voi să trageți concluzia. Cum îi vorba in folclor, vai di capu’ meu a fi. Având în vedere situația mea medicală și programul strict pe care îl am de respectat zilnic, orice poznă de acest fel duce la nuielușă. Aș putea eu să nu le dau dreptate amicilor mei? Mi-am dat seama că am comis-o bine și m-am cumințit. M-am mai cumințit.

Până la viitoarea năzbâtie. Am de recuperat ce n-am făcut în copilărie :)). Glumesc. Adevărul e că dacă nu acum mai facem câte o trăznaie de care să ne amintim cu bucurie și voie bună peste ani, atunci când?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

InimaDinCuvinte

Cuvintele unesc și despart inimi

AnaMaria

Un inceput...

Viață Împlinită

Blog de dezvoltare personală și de ascensiune spirituală. Consiliere intuitivă, tarot, astrologică, numerologică, previzională.

heart beat

Action precedes motivation.

Flavor Smasher

The ultimate place for smashing flavors

Blogu' lu' Ioan

textealesculese

ROMANIA MEA DRAGA

Sa ne cunoastem tara.

joypassiondesire

No matter what you have been through, you can feel better again

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: