Poți să pictezi cu culorile vântului?


Pentru prima oară în acest an, pedalez. Anahera s-a bucurat enorm că am scos-o la aer și că după atâtea luni poate să își dezmorțească și ea roțile. Împreună ne simțim minunat de fiecare dată, timpul parcă dispare undeva departe, departe, în altă lume.

În timp ce pedalez, îmi pun această întrebare: poți să pictezi cu culorile vântului? Privesc la cerul infinit care se întinde deasupra mea precum un văl de mătase neprețuită. Nuanțe de albastru pur se împletesc cu nuanțe de galben, formând o imagine pe care n-ai cum s-o mai uiți vreodată. Este un moment binecuvântat, este clipa ta. Numai a ta.

Să pictezi cu culorile vântului înseamnă să îți golești mintea de întrebări și sufletul de așteptări. Să te uiți în jurul tău și să simți vibrația frumoasă și plăcută a primăverii. Să lași florile să-ți împletească mândră cunună, să o iei cu delicatețe apoi și să o așezi la inimă, așa încât sufletul să-ți înflorească zi de zi.

Să pictezi cu culorile vântului înseamnă să fii acolo unde vrei tu să fii. La izvorul de munte, ascultând poveștile codrilor bătrâni. Pe malul mării, simțind nisipul fin cum se scurge printre degete. La horă în satul natal, veselindu-te alături de prietenii tăi dragi.

Oriunde ai alege să fii, îti va fi bine, îți va fi blând, frumos și mângâietor.

Pedalez și nici nu știu ce reacție să am. Să râd, să plâng, să îmbrățișez copacii pe care îi întâlnesc, să mă rog și să îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Nu știu. Tot ce știu este că acum, alături de prietena mea Anahera, trăiesc un moment ce n-aș vrea să se încheie niciodată.

Mulțumesc, Azi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: