Pierdut și regăsit în călătoria iertării

A existat până nu demult o pasiune dragă sufletului meu, plane spotting-ul. Ea a început cu adevărat din toamna anului trecut, atunci când la știrile Observator am auzit pentru prima oară depre acest job, fotografierea avioanelor.

Cuprins de un entuziasm ce ajungea dincolo de nori, mi-am cumpărat cele trebuincioase și m-am dus la aeroportul din Iași pentru a face teste. Cu cât mă duceam mai des la pistă, cu atât pasiunea de a surprinde avioanele din toate unghiurile posibile devenea increbil de puternică. După ce am trimis un e-mail celor de la Tarom în care i-am întrebat care-s pașii pentru a ajunge plane spotter și am primit răspunsul – un portofoliu cu poze, am așteptat cu nerăbdare ziua cea mare, când trebuia să vorbesc cu reprezentanții companiilor aeriene.

Plin de așteptări și motivat, m-am dus la aeroport. Acolo însă am trăit cea mai mare dezamăgire din viața mea. Răspunsurile evazive ale conducerii, faptul că nu am fost lăsat să îmi prezint pozele și CV-ul așa cum ne fusese vorba, față în față, nu cu un perete din sticlă între noi, toate astea m-au făcut pur și simplu să cad în genunchi. Am plâns, am fost deznădăjduit, am vrut chiar să îmi rup fotografiile. Dialogul cu câteva prietene m-a liniștit însă și pas cu pas am învățat să încetez a mai sta cu capul plecat. Venea Săptămâna Mare, momentul perfect pentru ca sufletul meu să se regăsească. să se liniștească.

M-am întors la aeroport în Vinerea Mare, acolo unde suferisem atât de mult. De data asta am trăit o experiență extraordinară. M-am bucurat de natură, de liniște, de glasul dulce al păsărilor, de mângâierea vântului. Am inspirat profund, mi-am ridicat privirea înspre ceruri și i-am mulțumit lui Dumnezeu. Sfântul Prohod l-am cântat acolo, în liniștea naturii, și inima mea s-a bucurat foarte.

Pierdut am fost și am fost găsit.

Deznădăjduit am fost și am ajuns să sper din nou, să fiu optimist și să trăiesc prezentul cu bucurie și recunoștință pentru ceea ce sunt.

Pedepsit m-am crezut, dar binecuvântata iertare mi-a îmbrățișat sufletul și astăzi mă simt din nou liber, mă simt împlinit.

Sunt gata să merg mai departe și voi merge mai departe, ascultându-mi mereu glasul inimii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Universul astral

"Dubito, ergo cogito, cogito ergo sum."_ René Descartes

Hotels. Holiday

Best hotels and best price. Holiaday and trips

Kara Duenas

Where I document my adventures in travel, style, and food

Poteci Însorite

Munte, Excursii, Drumeții, Faună și Floră, Sfaturi Utile, MTB, Orașe și Sate

Un inger visator92

despre mine si ceea ce ne înconjoară

%d blogeri au apreciat asta: