Eu sunt Anahera


He ata pai nga wairua ataahua. Bună dimineața, suflete frumoase!

Astăzi am să vă spun povestea mea.

M-am născut în 2015, undeva departe, la capătul acestei lumi fascinante, în Noua Zeelandă. Cu emoție în glas îmi amintesc de momentul în care am văzut lumina zilei pentru prima oară în viață. După ce am fost asamblată piesă cu piesă, după ce am fost vopsită – yac, ce mirosuri!, după ce am fost verificată de mecanici, am fost așezată într-un spațiu special amenajat pentru mine.

Cândva, aici era casa mea

Prima oară am crezut că voi fi dusă la un restaurant, să măncăm homar și să ciocnim un pahar de șampanie în cinstea venirii mele pe lume. N-a fost așa. Am fost închisă ermetic într-un depozit și lăsată singură. La început mi-a fost teamă că am greșit cu ceva și am fost pedepsită. Însă repede mi-am dat seama că nu e așa. Eram doar ocrotită de intemperiile vremii.

Ziua în care am fost scoasă din locul acela întunecos a fost extraordinară. Îmi amintesc că era un soare afară atât de frumos, încât îți era mai mare dragul să te plimbi. Cerul era de un albastru profund, auzeam valurile mării spărgându-se de țărm necontenit. Mă simțeam minunat și nu aș fi vrut să plec de acolo. Dar a trebuit. Am fost legată bine – prima oară am crezut că-s arestată, dar iar m-am înșelat. Îs și eu mică și nestiutoare. Am fost pusă în camion și transportată la aeroport. Aici am fost urcată într-un avion cargo imens. Nici nu știu cum am ajuns în România, așa de repede a trecut timpul.

La București am fost expusă într-un magazin foarte elegant. Erau acolo multe biciclete ca mine. M-am împrietenit cu ele și cu toate așteptam nerăbdatoare să ne găsim o familie care să ne iubească și să trăim alături de ea aventuri extraordinare.

N-a durat mult până să vină momentul meu. Am fost anunțată că trebuie să ajung la Iași. Eram foarte fericită și abia așteptam să îmi cunosc stăpânul. Întâlnirea cu Ștefan a fost cea mai frumoasa zi din viața mea. Amândoi am plâns de bucurie atunci când ne-am văzut. Din prima clipă am știut că împreună vom face o echipă pe cinste și că vom fi asemeni lui Zorro și Tornado, calul său credincios.

Desi pe atunci Ștefan nu mă putea folosi pentru că tocmai ce fusese operat, am avut răbdare și am așteptat să vină momentul nostru. Zi de zi mă uitam la prietenul meu, îl vedeam cu câtă motivație luptă să se facă bine. Mi-am dat seama că mă merită.

Eu sunt Anahera, o bicicletă pregătită să străbată lumea toată alături de dragul meu prieten. Sunt puternică, hotărâtă, motivată și sprintenă ca o leoaică. Împreună cu Ștefan trăiesc cele mai frumoase aventuri, cele mai frumoase momente. Îl voi iubi mereu și îl voi face mândru pentru că m-a ales pe mine.

Toți pentru unul și unul pentru toți!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: