Ștefan renaște! Training pe litoralul Mării Negre


A trecut un an de la ultima operație, neuroliză mână dreaptă. Oricât mi-ar fi de greu, oricâte lacrimi aș vărsa, eu nu pot să renunț la luptă, așa cum uneori mi se cere de către cadrele medicale. Sunt o persoană curajoasă, puternică și trecută prin multe bătălii cu viața. Prietenii mei mă încurajează de fiecare dată și îmi spun cu toții că nici nu vor să audă că mă plâng. Altfel, nuiaua din grindă mă paște.

Decid împreună cu ai mei că trebuie să merg pe litoralul Mării Negre, la Constanța, în încercarea de a-mi crește rezistența fizică, echilibrul și mobilitatea. Ne facem rezervare la o pensiune, ne pregătim și plecăm.

Deși eu nu pot face față drumurilor lungi, de data aceasta parcă nici nu mai simt când zboară timpul. Gândul mi-e departe, pe nisipul mângâiat de soare, printre valurile înspumate.

Valuri înspumate mă privesc și îmi șoptesc: ridică-te!

Ajungem în sfârșit la destinație. Fără să mă mai odihnesc, îmi iau cele de trebuință și zburd ca un pui de căprioară către plajă. Ajuns aici și văzând frumusețea țărmului și auzind vuietul valurilor, cad în genunchi, îmi împreunez mâinile și ridic ochii spre cer. Doamne, îți mulțumesc că ai făcut să vină acest moment. Te rog, întărește-mi brațele cu puterea valurilor Pacificului, așează în picioarele mele focul cel viu și dăruiește-mi înțelepciune, așa încât să reușesc să izbutesc a-mi săvârși această călătorie cu bine. Tu le poți face pe toate! Îți mulțumesc! Amin

Hotărât, îmi încep programul. Nu mai simt durere, nici deznădejde, nici teamă. Simt cum o bucurie fără margini îmi îmbrățișează sufletul. Așa, cu ambiție, curaj, determinare, speranța și multă încredere, ajung la o mare reușită de care aveam atât de mare nevoie.

Privesc acum cu mare bucurie în suflet spre viitorul frumos ce va urma. Am reușit! După atâția ani de neputință sunt gata să continui ce am început în 2010, atunci când s-a născut visul meu de a călători și de a împărtăși tainele lumii cu cei care își doresc să mă asculte. Zborul a părut frânt, dar datorită rugăciunilor, a îndrăznelii mele și a încrederii pe care prietenii mi-o dăruiesc neîncetat, astăzi sunt aici, în picioare, cu capul sus și cu inima împăcată.

Îți mulțumesc Doamne, pentru tot ce mi-ai oferit!

Advertisements

4 Comments on “Ștefan renaște! Training pe litoralul Mării Negre

 1. Marea cu puterea si taina ei ne da incredere in fortele proprii si intr-un nou inceput! Dumnezeu are mereu grija de aceste inceputuri prin binecuvantarea Sa!
  Stefan, esti exemplul viu al vointei, increderii, perseverentei si puterii rugaciunii! Am multe de invatat de la tine. Dumnezeu sa te ajute in continuare pe acest drum frumos!

  Liked by 1 person

  • Doamne ajuta! Multumesc mult pentru gândul frumos!
   Într-adevăr, marea, prin tot ceea ce înseamnă ea, țărm, valuri, nisip, culoare formidabila, ajuta la regăsirea liniștii și a păcii interioare. A fost o experiență în care am crezut cu toată inima că îmi va fi de folos și așa a fost.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: