Ștefan renaște! Training pe litoralul Mării Negre

A trecut un an de la ultima operație, neuroliză mână dreaptă. Oricât mi-ar fi de greu, oricâte lacrimi aș vărsa, eu nu pot să renunț la luptă, așa cum uneori mi se cere de către cadrele medicale. Sunt o persoană curajoasă, puternică și trecută prin multe bătălii cu viața. Prietenii mei mă încurajează de fiecare dată și îmi spun cu toții că nici nu vor să audă că mă plâng. Altfel, nuiaua din grindă mă paște.

Decid împreună cu ai mei că trebuie să merg pe litoralul Mării Negre, la Constanța, în încercarea de a-mi crește rezistența fizică, echilibrul și mobilitatea. Ne facem rezervare la o pensiune, ne pregătim și plecăm.

Deși eu nu pot face față drumurilor lungi, de data aceasta parcă nici nu mai simt când zboară timpul. Gândul mi-e departe, pe nisipul mângâiat de soare, printre valurile înspumate.

Valuri înspumate mă privesc și îmi șoptesc: ridică-te!

Ajungem în sfârșit la destinație. Fără să mă mai odihnesc, îmi iau cele de trebuință și zburd ca un pui de căprioară către plajă. Ajuns aici și văzând frumusețea țărmului și auzind vuietul valurilor, cad în genunchi, îmi împreunez mâinile și ridic ochii spre cer. Doamne, îți mulțumesc că ai făcut să vină acest moment. Te rog, întărește-mi brațele cu puterea valurilor Pacificului, așează în picioarele mele focul cel viu și dăruiește-mi înțelepciune, așa încât să reușesc să izbutesc a-mi săvârși această călătorie cu bine. Tu le poți face pe toate! Îți mulțumesc! Amin

Hotărât, îmi încep programul. Nu mai simt durere, nici deznădejde, nici teamă. Simt cum o bucurie fără margini îmi îmbrățișează sufletul. Așa, cu ambiție, curaj, determinare, speranța și multă încredere, ajung la o mare reușită de care aveam atât de mare nevoie.

Privesc acum cu mare bucurie în suflet spre viitorul frumos ce va urma. Am reușit! După atâția ani de neputință sunt gata să continui ce am început în 2010, atunci când s-a născut visul meu de a călători și de a împărtăși tainele lumii cu cei care își doresc să mă asculte. Zborul a părut frânt, dar datorită rugăciunilor, a îndrăznelii mele și a încrederii pe care prietenii mi-o dăruiesc neîncetat, astăzi sunt aici, în picioare, cu capul sus și cu inima împăcată.

Îți mulțumesc Doamne, pentru tot ce mi-ai oferit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Universul astral

"Dubito, ergo cogito, cogito ergo sum."_ René Descartes

Hotels. Holiday

Best hotels and best price. Holiaday and trips

Kara Duenas

Where I document my adventures in travel, style, and food

Poteci Însorite

Munte, Excursii, Drumeții, Faună și Floră, Sfaturi Utile, MTB, Orașe și Sate

Un inger visator92

despre mine si ceea ce ne înconjoară

%d blogeri au apreciat asta: