Komati-Psg. Alege inspirat


Experiența acumulată în călătoriile mele de până acum îmi glăsuiește în fiecare zi faptul că unul dintre cele mai bune mijloace de transport pentru a ne deplasa pe distanțe lungi este autocarul.

Chiar dacă avionul este văzut pe bună dreptate cea mai rapidă și mai eficienta metodă de a ne deplasa, nimic nu se compară cu peisajele superbe pe care le poți vedea în timp ce autocarul merge. Este ca și cum milioane de tablouri excepționale s-ar perinda prin fața ta, dăruindu-ți o stare de beautitudine și făcându-te să uiți de oboseală și de drumul lung care te așteaptă.

Autocarele Comati-Psg sunt sigure, performante și pentru mine cel puțin, super tari. Arată demențial. Pe toată durata călătoriei, veți primi cafea din partea companiei. Autocarele sunt climatizate, dotate cu toaletă ecologică  pentru pasageri care se poate folosi în timpul mersului. De asemenea, în timpul călătoriei, pe televizoarele din fiecare vehicul vor fi difuzate filme, astfel timpul petrecut în autocar va parea mai scurt.
Autocarele Comati sunt dotate cu scaune varianta “turistic”, reglabile și pe adâncime și pe lățime, rabatabile, cu sprijin pentru picioare, astfel încât să va bucurați de condiții de transport excelente.
Dacă aveți un laptop și doriți să lucrați în timpul călătoriei sau să vă scrieți amintirile din vacanță, vă veți bucura să aflați că unele din autocarele Comati sunt dotate cu prize pentru încărcarea acestora.

Alege Comati și drumul tău către destinația mult visată va fi una fără griji.

Mai multe detalii puteti citi pe https://www.comati-psg.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: