Călătorie către Bucuria din tine


De multe ori m-am întrebat dacă există vreun drum al Bucuriei în lumea aceasta. L-am căutat peste tot, dar nu l-am găsit. De fiecare dată a existat ceva care să mă facă să am îndoieli sau să nu mă simt atât de confortabil pe cât mi-aș fi dorit.
Până când a venit o zi în care mi-am permis să îmi ascult glasul inimii și să mă las călăuzit de razele de soare și vânt.

A fost atât de frumos! Culori pe care nu le mai văzusem niciodată s-au ivit din pădurea fermecată și mi-au sădit în suflet sentimentul de fericire absolută. Aici sunt Acasă. Foșnetul frunzelor, razele de soare care se strecoară printre copaci, liniștea binecuvântată a dimineții, toate aceste lucruri mă îmbrățișează și devin una cu mine. Este atât de bine! Mă simt eliberat de toate întrebările ce m-au ținut pe loc atâta timp.

Acum, cu capul sus, mai motivat ca niciodată și înzestrat cu o energie debordantă, sunt gata să merg mai departe. Drumul meu pe muntele numit Viață continuă. Cu noi ținuturi, cu noi peisaje de basm, cu noi provocări și cu atâtea motive de a fi fericit. Astăzi, aici, acum, mă simt extraordinar, mă simt fericit, iar fericirea mea este cea mai prețioasă forma de recunoștință față de gândurile dragi ale tuturor prietenilor mei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OrdinaryBlog

Smile! Why? Because you can!

Verde cu Ștef

Aici sunt eu, ștef și gândurile mele, dacă ai intrat din greșeală nu-i bai, important e după ce ai plecat să fi mai fericit, mai bun, mai verde :))

vara din ziua de ieri

visez fluturi, sau un oraș în care am fost cândva, dar, cel mai mult, te visez pe tine

ArtSuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

Aila

Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi .

%d bloggers like this: